Ostale vsebine


Domov  
Datum: 9.10.2013

Vabilo novim prostovoljcem

K sodelovanju vabimo nove prostovoljce

Spoštovani,

v Društvu Projekt Človek, smo se ponovno odločili, da k sodelovanju povabimo vse tiste, ki bi radi delček časa posvetili tistim, ki pomoč potrebujejo. Projekt Človek ima več programov – Dnevni center, Terapevtska skupnost, Terapevtska skupnost za zasvojene starše in njihove otroke, Program za mlade, Center za reintegracijo, kjer ves čas potrebujemo pomoč prostovoljcev, ki bi pomagali pri izvajanju aktivnosti, pa tudi spremstvih uporabnikov in inštrukcijah. Prostovoljcem nudimo tudi izobraževanje na področju zasvojenosti in odprte skupine, ki so namenjene njihovim aktualnim situacijam, s katerimi se srečujejo na področju svojega prostovoljstva.

Uvodni sestanek s prostovoljci bo 21.10.2013 ob 16.00 na Slovenski 19 v Ljubljani, na katerem boste tudi izvedeli datume izobraževanj. Usposabljanje je namenjeno  samo tistim, ki imajo namen opravljati tudi prostovoljsko delo v naši organizaciji. Prosim, da potrdite vašo prisotnost do 14.10.2013 na spela.adam@projektclovek.si.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na spela.adam@projektclovek.si ali preko telefonske številke 051-642-074, odgovorna oseba Špela Adam.