Ostale vsebine


Domov  
Datum: 21.5.2015

Pridobili smo polni certifikat DPP

Polni certifikat Družini prijazno podjetje

Ob mednarodnem dnevu družine smo v Društvu Projekt Človek pridobili polni certifikat družini prijaznega podjetja. Certifikat je podelil Peter Pogačar, državni sekretar iz MDDSZEM.

Delo, ki ga v Projektu Človek opravljamo je zahtevno in pomembno je, da vrednote, ki jih zagovarjamo pri delu z uporabniki prenašamo tudi na zaposlene. Menimo, da se uspeh organizacije v veliki meri kaže z zadovoljstvom med zaposlenimi.
Idealnih pogojev ne moremo ustvariti, prizadevamo pa si, da omogočamo usklajevanje poklicnega in družinskega življenja ter poudarjamo promocijo zdravja na delovnem mestu.

Med ukrepi, ki smo jih že vpeljali so najpogosteje uporabljeni časovni konto in otroški bonus, starši pa se še posebej razveselijo pozornosti ob rojstvu otroka in tradicionalnega božičnega obdarovanja otrok, ki poveže tako zaposlene kot uporabnike.

Novi ukrepi, ki jih bomo vpeljali so: otroci na delovnem mestu, dodaten prost dan zaradi izrednih družinskih razlogov, prost dan ob informativnih dnevih in fleksibilen delovni čas. Prepričani smo, da bodo tudi novi ukrepi lepo sprejeti in bomo še naprej uspešno usklajevali poklicno in družinsko življenje in tudi tako gradili dobre medosebne odnose, ki so ključni za učinkovito delo.